С един златен и два бронзови медала се завърнаха гимнастичките от Спортен клуб по художествена гимнастика „Неврокоп” Гоце Делчев. Те взеха участие в Първия международен турнир „Ледени цветя и купа Амарант”.

Ансамбълът на клуб „Неврокоп” от възраст 6—8 години участва с композицията „Чело коте книжки”. Малките гимнастички се представиха отлично и завоюваха първото място и златен медал във възрастовата група.
Най-малките грации /3-5 години/ от „Неврокоп” участваха с композиция „Русалки” и грабнаха третото място. Индивидуално изпълнение за гоцеделчевския клуб имаше 4 годишната Вангелия Тупарова, която се класира също на трето място и спечели приз за най-малка участничка с хореография на песента „Жълтоклюно патенце“.
Това е второто състезание за гимнастичките от младия клуб „Неврокоп” с треньори Ванеса Сохейли, Лазарина Димитрова и Вили Халилова. Въпреки краткото време за подготовка, малките грации показаха завидни умения и се надяват след време някоя от тях да заслужи място сред златните момичета на България.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.