Членовете на ВМРО – БНД в Гоце Делчев избраха на своя конференция д-р Иван Канелов за председател на общинското ръководство. Д-р Канелов досега бе временно изпълняващ длъжността председател на местната организация на червено-черните. След конференцията той ще ръководи патриотичната организация с 3-годишен мандат.  На отчетно-изборната конференция в Гоце Делчев са присъствали делегати от четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Изборът на д-р Канелов за лидер на общинската структура е станал след представен от него пълен отчет за проведените мероприятия и инициативи и за свършената цялостна работа през 6-месечния изпитателен мандат, даден му лично от лидера на партията Красимир Каракачанов.

сн. ВМРО – БНД

За секретар на ВМРО-БНД – Гоце Делчев делегатите са избрали Мирослав Гамишев, а за членове на ръководния състав – Снежана Стоева – председател на женското дружество на ВМРО, Димитър Пейчев и Красимир Стоянов.

В анализа си пред делегатите народният представител Атанас Стоянов е отчел, че организацията под ръководството на временно изпълняващия длъжността председател д-р Иван Канелов е стабилизирана, с приети десетки нови членове, а постигнатите резултати както за президентския вот, така и на парламентарните избори за 44-то Народно събрание са били повече от добри, в сравнение с предишни избори.

Идеята за изграждане на паметник в гр. Гоце Делчев на загиналите герои от ВМРО за свободата на България, отново е била обсъждана на конференцията. Макетът е готов, предстои да бъде внесено искане в общината за определяне на място, уточни д-р Канелов. 

ВМРО – БНД ще открие приемна в клуба си всеки четвъртък от 19:00 часа за консултация на гражданите, които имат различни административни и други проблеми. Дарителски кампании в помощ на социално затруднени хора и културно-просветна дейност също са в програмата на организацията. 

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *