logo_kavalaexpo

Чрез Сдружението на предприемачите в регион Гоце Делчев, Търговско-промишлената палата в гр. Кавала, Гърция е отправила покана към всички фирми, работещи в областта на туризма, да вземат участие в 24-те Международни бизнес срещи по Туризъм, които се провеждат в рамките на изложението Кавала Експо и с помощта на Европейската мрежа на предприятията. Бизнес срещите ще се проведат на 8-ми октомври 2016 г. в Международния изложбен център „Апостолос Мардирис“ в Неа Карвали, Кавала, Гърция.

Целта на тези срещи е създаване на бизнес сътрудничество между фирмите в туристическата индустрия. Това е една уникална възможност да се установят контакти за свободни бизнес отношения с местни и чуждестранни туроператори, туристически агенции, туристически организации, хотели, ресторанти, летни курорти, балнеоложки центрове и други подобни. Бизнес срещата предоставя възможност да се осъществят преки контакти с потенциални партньори, да се научат новини и тенденции в областта на туризма, насърчаване на бизнеса и споделяне на опит.

Международните бизнес срещи представляват двустранни дискусии между заинтересованите страни (представители на фирмите) в рамките на 20 минути, в които накратко се представят желанията за сътрудничество на двете страни. Бизнес срещите могат да се разглеждат като брокерско събитие, на което се установяват контакти с потенциални бизнес партньори чрез предварително планирани индивидуални срещи.

Основни теми на дискусии ще бъдат развитието на хотели; представяне на туроператори; туристически организации и туристически агенции, консултанти, ресторанти. Очаква се на срещите да присъстват представители на Гърция, България, Турция и Сърбия.

Крайният срок на заявяване на желание за участие е 23.09.2016 г., а до 30.09 трябва да сте предоставили фирмен профил и да сте избрали в коя В2В среща ще участвате.

Участието е безплатно!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *