Залата на читалище „Просвета“ в гр. Гоце Делчев от години не помни толкова хора, дошли на представяне на книга. Една книга за болката, която дава сили да промениш живота си, да поставиш край и да потърсиш ново начало – това е книгата на Ширин Салимова. В „Шепа живот – зрънце щастие“ една смела жена е набрала кураж да разкрие неща, за които обикновено мълчим или се срамуваме да говорим, заради стари догми и обществени нагласи. Една малтретирана жена, която разголвайки душата си, се опитва да даде сили и на други жени да преодолеят страха и болката, които таят в себе си, болка, която наранява и травмира не само тях самите, а децата и близките им хора. 

Много приятели на авторката и хора, които обичат да четат, изживяха една вълнуваща вечер и си тръгнаха с книга, която се чете на един дъх, книга, която вдъхва смелост и когато имаме проблем да търсим неговото решение, да обичаме живота и когато се наложи, да бъдем като дърветата, да изхвърлим старите листа и да започнем от начало. 

Снимки: Гери Войнова

Тази новина има 1 коментара

  1. Бойка Стоянова Reply

    Със сигурност ще помогне на някои жени да започнат отначало.Благодаря вестник“Хроника“,за пореден път ме изненадвате с инициативата!

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.