Залата на читалище „Просвета“ в гр. Гоце Делчев от години не помни толкова хора, дошли на представяне на книга. Една книга за болката, която дава сили да промениш живота си, да поставиш край и да потърсиш ново начало – това е книгата на Ширин Салимова. В „Шепа живот – зрънце щастие“ една смела жена е набрала кураж да разкрие неща, за които обикновено мълчим или се срамуваме да говорим, заради стари догми и обществени нагласи. Една малтретирана жена, която разголвайки душата си, се опитва да даде сили и на други жени да преодолеят страха и болката, които таят в себе си, болка, която наранява и травмира не само тях самите, а децата и близките им хора. 

Много приятели на авторката и хора, които обичат да четат, изживяха една вълнуваща вечер и си тръгнаха с книга, която се чете на един дъх, книга, която вдъхва смелост и когато имаме проблем да търсим неговото решение, да обичаме живота и когато се наложи, да бъдем като дърветата, да изхвърлим старите листа и да започнем от начало. 

Снимки: Гери Войнова

By hronika

One thought on “Една книга за болката, която дава сили да промениш живота си”
  1. Със сигурност ще помогне на някои жени да започнат отначало.Благодаря вестник“Хроника“,за пореден път ме изненадвате с инициативата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *