Информационна среща на тема “Европейски фондове и програми за периода 2016 – 2017 г. , Планът Юнкер и новите банкови условия и финансови инструменти” се организира утре от 10:30 часа в Заседателната зала на Общинския съвет – Гоце Делчев от общината и Обединени бизнесклубове. Предназначена е за служители на общинската администрация и представители на малкия и средния euro-funds2бизнес в община Гоце Делчев.
Експерти ще отговорят на въпроса: Как да получите безвъзмездна финансова помощ директно от Брюксел и то точно сега – през програмен период 2016 – 2017 година.

Европейската комисия предоставя възможност на всяко едно МИКРО, МАЛКО ИЛИ СРЕДНО ПРЕДПРИЯТИЕ да получи БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ директно от Брюксел в размер до 2.5 МИЛИОНА ЕВРО на проект чрез специалния инструмент за МСП на програма „Хоризонт 2020”.
Самите МСП могат да кандидатстват директно в Брюксел и по още 62 отворени към момента процедури по различни програми за безвъзмездна помощ, управлявани директно от Европейската комисия.
По време на информационната среща всеки ще има възможност да получи по-конкретна информация за самите европейски програми и фондове и как да кандидатства за такова безвъзмездно финансиране.
Специален акцент ще бъде поставен върху възможностите за подкрепа развитието на ТУРИЗЪМ, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ИНДУСТРИЯ и ОБЩИНИ в България.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *