Dimitar_Glavchev_i_Georgi_Andonov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Вярвам в успеха на Георги Андонов и го поздравявам за решителността и амбициозните планове, които има за община Гоце Делчев“. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев по време на посещението си в Гоце Делчев, организирано от Георги Андонов по повод свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам.
Главчев се срещна с кандидатите на ПП ГЕРБ за кметове и общински съветници в новооткрития Международен образователен и бизнес център след проведеното им обучение за техники за комуникация с представителите на медиите, инициирано от Андонов.

Dimitar_Glavchev_po_vreme_na_sreshtata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
„Със същата категоричност и настойчивост като депутат Георги винаги е защитавал интересите на жителите както на общината, така и на целия регион. Няма две мнения по въпроса – неговият потенциал трябва да бъде използван, за да се превърне най-накрая Гоце Делчев в една европейска, модерна и демократична община“, коментира Главчев.
По време на срещата си с кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев заместник-председателят на Парламента обърна специално внимание на факта, че на фона на 20-годишното управление на настоящия кмет, на практика всички подобрения и придобивки в общината са реализирани благодарение на правителствата на ГЕРБ в последните шест години – ремонтираните пътища, обновените паркове и детски градини, ремонтът на стадиона на „Пирин“.
Георги Андонов и останалите кандидати за кметове и общински съветници увериха Димитър Главчев, че в предстоящата кампания ще бъдат изключително позитивни, конструктивни и толерантни.

„Ние нямаме желание да се конфронтираме, да бъдем реваншистки настроени и пр. Но категорично заявяваме, че е крайно време да спрем да си губим времето. Да сложим край на управлението, което в пълна степен олицетворява задкулисието, едно управление на зависимостите“, коментира Георги Андонов.

ПРОДАВАНЕТО И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *