От днmarsес (17 април)  до 30 юни ще живеем под знака на ретрограден Марс, напомнят астролози. Това е период, в който се смята , че сме много по- раздразнителни, конфликтни и остри, твърдят те. Събира се вътрешно напрежение, егоизъм и егоцентричност. Припомнят се стари обиди. При хората се поражда желание за агресия, не са изключени и травми поради невнимание. В действията има голяма пауза между стимул и реакция. Вече е взето решение или така са се стекли обстоятелствата на които трябва да се реагира но човека се бави. По този начин енергията се разпилява. Хората спорят за дреболии,имат снижена мотивация за действие и се проявява апатия.

Могат да се случат аварии, инциденти, травми. Дейността върви бавно. Ако стартирате някои проекти през този етап то в края на май или юни вероятно ще намерите много недостатъци и грешки. През периода не е желателно да се стартира ремонт, бъдете внимателни при работа с механизми. В конфликти в съда или военни действия ще загуби този, който ги е започнал.

Не стартирайте нови проекти. Не трябва да се подлагате на операции. Не купувайте нова техника или автомобил. Опитайте се да се въоръжите с търпение и се отдавайте повече на хобита и любими занимания. Медитирайте и се освобождавайте своевременно от стреса, съветват познавачите на звездните влияния.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *