След представлението „Спанак с картофи“ през септември миналата година, триото Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов се завръща на 30 ЮНИ в Дома на културата в град Гоце Делчев, с постановката на един от топ драматурзите в световния театър „Арт“ на Ясмина Реза.
Обикновено съперничеството за хубави жени е поводът за напрежение в мъжките приятелства. Но не такъв е случаят с Марк, Серж и Иван. Най-неочаквано закупуването на модернистична картина провокира поредица от откровения между дългогодишните приятели. Дали все още ги забавляват едни и същи неща? Допълват ли се все така взаимно като трио? Умеят ли след толкова години да уважават избора на другия? Търсейки баланса между откровение и лицемерие в името на дружбата, тройката приятели се забърква в доста комични обяснения.


„Арт“ носи на Ясмина Реза световна слава, защото само година след нейното излизане тя получава награда «Молиер», а няколко години по-късно и двете най-престижни англосаксонски театрални отличия – «Лорънс Оливие» и «Тони».

„Арт“ от Ясмина Реза

режисьор: Антон Угринов

художник: Никола Тороманов

композитор: Калин Николов

с участието на: Захари Бахаров, Юлиан Вергов, Владимир Карамазов

Билетите са на цени 8лв, 10лв, 12лв и се продават на касата на Дома на културата.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *