SI studio-31aЗвездите от „Стъклен дом“ и „Фамилията“, от „Столичани в повече“ и „Комиците“ Десислава Бакърджиева и Васил Драганов, заедно с младите актьори от Драматичен театър Търговище Ивана Стоянова и Мартин Властанов ще гостуват на неврокопчани. На 11 септември в Дома на културата те ще представят комедията „Любов за четирима“ с режисьор Андрей Калудов.
Цял живот да бъдеш с любимия човек – това вероятно е мечта на всеки. Но как да запазиш интереса на другия към теб и твоя към него. Може би този въпрос е накарSI studio-3aал двете семейства Алекс и Дорис, Крис и Беа да търсят рискованото приключение – секс с напълно непознати. Според тях любовта в семейството няма да пострада, а може би ще се усили, може би ще разкрие нещо ново за всеки от тях? Съдбата е намислила друго. Да се забавляваш е прекрасно, но изненадата винаги е неочаквана и объркваща. Ако пожелаеш телата да се сливат без любов, кой може да каже какво ще поиска сърцето? Скромната и стеснителна Дорис може ли да се превърне в мечтаната партньорка за секс? Мъжественият Алекс, пожелал всички жени на света, гарантиран ли е срещу унизителна безпомощност? Светът на парите и бизнеса могат ли да убият и най-дълбокия любовен трепет в живота на Кристоф? Покорителката на мъжки сърца Беа защитена ли е от разтърсващо и преобръщащо целия й живот влюбване?

SI studio-7aSI studio-22a
Пиесата на един от най-играните в момента автори – Щефан Фьогел е силна, както със смелото поставяне на нравствените проблеми за любовта и морала, така и с любопитната интрига на интересните съвременни образи. Очевиден майстор на диалога и ловките обрати в действието, той поднася на зрителя най-сериозните теми с най-тънко чувство за хумор и ирония.

Билетите за театралната постановка се продават на касата в Дома на културата.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *