Сдружение на млади хора, родени в Гоце Делчев, живеещи и работещи в столицата, организира на 22 април земляческа среща.  „Гоцеделчевци“ са изпратили покани до родените в град ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И РЕГИОНА и живеещи в София за среща в хотел Маринела (бивш Кемпински), зала „EFE“ от 19:00 ч. вечерта.

Сдружение „Гоцеделчевци“ е започнало своята дейност през ноември 2015 г.SDRUZENIE GOCEDELCEVCI

 

 

На снимката са учредителите на сдружението. Сред тях са Венелин Урдев, който е председател на УС, Лора Пейчева, Александър Първанов, Стоян Петелов, Илиана Цирова, Анастасия Стойчева (Гелемерова), Мария Дечина, Мариана Тупарова, Митко Пелтеков.  До началото на март тази година в него са се включили 40 членове. Сдружението има приета своя програма и комуникационна кампания. Активно в дейността им се е включил и Димитър Хаджиев, работещ от дълги години в министерството на външните работи. 

„Земляческата среща няма да е единствената ни инициатива – каза за „Хроника“ Венелин Урдев. Имаме много идеи и то свързани с Гоце Делчев. Готови сме и в най-скоро време ще направим пешеходни пътеки със стилизирана глава на зебра пред детските градини, така че на децата да им е приятно, забавно и полезно, когато пресичат пътното платно“.

ZEMLIACHESKA SRESTA

Над 150 души са потвърдили участието си в земляческата среща, като тече последната седмица, в която желаещите могат да включат в събитието. На срещата са потвърдили присъствие кметът на Гоце Делчев Владимир Москов и председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев. Поканени от организаторите са също кметовете на Гърмен и Хаджидимово.

1116991

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *