Зетят на Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов е наръгал с нож трима души в центъра на гърменското село Балдево, оплака се Борис Патрулов, баща на единия пострадал пред Нова ТВ.

Случката се разиграла в нощта на събота срещу неделя пред заведение. Симеон Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, пристигнал от Гоце Делчев в селото със свой приятел и започнала разправия между него и трима млади мъже, които са от Балдево, Гърмен и Благоевград. Причината за скандала била катастрофа отпреди две седмици, която Бакалов направил. Зетят на певицата извадил нож и намушкал всеки от тримата. С частна кола те тръгнали към болницата в Гоце Делчев, като по пътя били пресрещнати от линейка. 51-годишният Любен Славчев, криминалнопроявен и осъждан, 46-годишният Георги Кременлиев от Гърмен, и Кирил Партулов от Благоевград са ранените с нож, настанени за лечение.

След кървавия инцидент, Бакалов е арестуван и задържан за 24 часа, случаят е докладван на прокуратурата. Образувано е досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Бакалов обяснил, че е бил нападнат от десетина души и се наложило да се защитава.

Симеон Бакалов е от Сандански и е съпруг на дъщерята на Николина Чакърдъкова – Мария.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *