Хандбалният „Пирин 64“ закри състезателния сезона, като събра всичките си юноши от школата на тържество в Ресторант „Езерото“. От ресторанта бяха подготвили изненада за младите хандбалисти като бяха украсили с балони с цветовете на клуба в бяло и зелено, и една прекрасна торта с логото на клуба.

На тържеството присъстваха треньорите на клуба, членове на управителния съвет, президентът на клуба Богдан Боцев, кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и медии. Всички те поздравиха момчетата и техните треньори.

За най-добре представилия се отбор на 14-годишните, които тази година спечелиха сребърни медали на държавния финал, бяха наградени с маркови маратонки за игра, като всеки отличен резултат и занапред ще бъде възнаграждаван, за да бъде стимул за всички да търсят високи постижения. Ръководството на общината и клуба доказа и увери любителите на този спорт с традиции в град Гоце Делчев, че и занапред децата от школата ще имат отлични условия за развитие като състезатели и личности.

„Най-важното е, че школата вече е работеща и отново се превръща в една от водещите в страната. Тези момчета са най-близкото бъдеще на мъжкия отбор, което всъщност е и основната цел, която  си поставихме преди три години от ХК „Пирин 64″, когато детската школа бе възродена“ – споделиха треньорите Любо Аранаудов, Райчо Копривленски и Николай Пиргов.

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ ТЪРЖЕСТВОТО ТУК: https://www.youtube.com/watch?v=dPBPocev3AU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1MgfsTiou99p3MAuLofp4_uCkZl-_oZKwc7ytCuCiJj08VQp35AvQoe_U

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *