georgi pa6ov 2 georgi pa6ov
Роденият в Гоце Делчев футболист Георги Пашов вече е дипломиран магистър по икономика. За разлика от повечето свои колеги, които залагат на образование в НСА или спортния факултет в ЮЗУ „Неофит Рилски“, състезателят на водача в „Б“ група Монтана заложи на наука, твърде далече от спорта. Георги вече е магистър по инвестиционен мениджмънт.
Футболната кариера въобще не попречи на следването му, като през цялото време той съчетаваше тренировките в клубните си тимове и дебелите учебници по икономика. За получаване на официалния документ за магистърската си степен футболистът прескочи от Монтана до Стопанската академия в близкия Свищов и отложи семейния празник за малко по-късно в Гоце Делчев. Георги Пашов получи специално разрешение за отсъствие от тренировки от старши треньора Ферарио Спасов, а след завръщането си веднага почерпи в съблекалнята съотборници, наставници и ръководство по случая.
Футболистът уточни, че все още няма да се занимава с икономика, а ще продължи с любимата му игра. Тази година за него се оказа доста успешна и освен с дипломирането си гоцеделчевецът може да се похвали и със завръщането на настоящия му тим Монтана в елита, за което и той има своя принос.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *