Една от основателките на сайта BWoman Цветелина Узунова стана член на журито на световния конкурс за жени в бизнеса STEVIE AWARDS. Тя оценява проекти в медийния бранш – медии и социални мрежи, създадени от или за жени, както и индивидуални номинации за Жена на годината на дами от цял свят, които променят обществото ( Social Change Maker of the Year).

„За мен това е голямо признание. От Ню Йорк ми се обадиха в края на миналата година с покана да се включа като член на международното жури през 2022г. Приех с голяма радост, защото ще видя какви идеи и проекти имат успели жени от целия свят. Сега собствениците на конкурса ми съобщиха, че са селектирали рекорден брой номинации, вероятно ще се наложи да прегледам и оценя над 100 проекта и личности. Ще се радвам сред тях да има и българки“, заяви Цветелина Узунова.

Ще припомним, че тя е носител на същата награда през 2013г., когато беше издател и главен редактор на луксозно дамско списание Business Woman, към което имаше сайт, академия за обучения и неправителствена организация за успели жени. Проектът приключи през 2015 г. Преди няколко месеца, в партньорство с журналистката и пиар експерт Андриана Михайлова, той беше възроден като начало със сайта BWoman. Екипът работи и по провеждането на първата Балканска женска конференция в София.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *