Инициатива „Ако днес бях кмет…“ организираха младежите от ГЕРБ – Гоце Делчев на 5 октомври.
За втори пореден път младите хора дават възможност на жителите на общината да посочат кои са според тях най-съществените проблеми в Гоце Делчев, чието решаване не търпи повече отлагане.

Ako dnes biah kmet
„Целта на тази акция е по още един начин да покажем на хората, че тяхното мнение е важно за нас. Ние не просто събираме идеи на хартия, за да правим демонстрации, а искаме реално да чуем тяхното мнение и проблеми, за да направим разрешаването на тези проблеми част от нашите ангажименти“, коментира Евелина Стойкова, кандидат за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ.
По думите на Кезим Медев, един от организаторите на инициативата, младежите от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев имат пълното основание да се гордее с това, че полагат началото на практиката да се търси пряко мнението на жителите на Гоце Делчев с организирането на „Ако днес бях кмет“… още през 2011 г.
Инициативата беше подкрепена и от кандидата за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ – Георги Андонов.
„Гордея се с младежите от ГЕРБ – Гоце Делчев. Те показват много ясно на всички ни – на гражданите, на управляващите тази община, на политиците като цяло – как всъщност трябва да се управлява – открито, с прякото участиев на хората“, коментира Андонов.
Най-добрата идея за Гоце Делчев, дадена в рамките на акцията, ще бъде определена от организаторите и включена в управленската програма на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев. Авторът й ще спечели посещение на Европейския парламент в Брюксел.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *