Доскорошният активист на ДПС и бивш лидер на  младежката структура Исмаил Джинджи от село Корница, беше избран за шеф на областното ръководство на ДОСТ в Благоевград. Джинджи вероятно люто е сърдит на хората на Доган, които го „наказаха“ заради преференциалния вот на местните избори и не позволиха да стане общински съветник в ОБС – Гоце Делчев.

За заместник-председател на Исмаил Джинджи присъстващите на конференцията са избрали Шабан Молла от  съседното село Брезница. В областното ръководство е и неуспелият кандидат за кмет на село Буково Азим Менк. Новоизбраният областен съвет на ДОСТ се състои от 21 членове. Предстои учредяването на общински и местни структури на партията на Местан.

Учредителната областна конференция на партия ДОСТ се проведе в Благоевград със 110 делегати, учредители и повече от 30 гости. Сред които и цялото централно ръководство на партията начело с лидера Лютви Местан. Предсрочни парламентарни избори предрече през пролетта на 2017 година той.

На снимката – Исмаил Джинджи по време на конференцията на ДПС през март 2016 г., когато не успя да се пребори за лидерското място срещу Ведат Хюсеин.

DSCN5336-827x1024

By hronika

One thought on “Исмаил Джинджи от Корница е лидер на ДОСТ, още двама от Гоцеделчевско са в областното ръководство”
  1. помашка му работа хамелеони , на където е слънцето като слънчогледа се обръща.никаква лоялност само оцеляването е важно .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You missed