balotaj

Най-ярката характеристика за Близнаците в неделя 13.11. е, че им предстоят промени, които в повечето случаи засягат работата. В много случаи събитието ще предизвика допълнително утежнение на онези, които волно или неволно са допуснали грешки. Днес не бива да се предоверявате никому. Това е прогнозата на астролога на вестник Стандарт – Емил Лещански.

Според нумерологията числото на живота на Цецка Цачева е 7.

Дневната и вибрация 8. Максимум.

Днес не си губете времето с маловажни неща, преценете кое е наистина важно и стойностно. Сетете се за поговорката: „Скъпи на триците, евтини на брашното“. Времето е подходящо за прибиране на дивиденти, сега трябва да „пожънете“ това, което сте посели през предходните дни. Ако не успявате да се справите със задачите си, включете и други хора – приятели, колеги, роднини – да ви помагат. Може да имате и неочаквани придобивки, нови запознанства, нови клиенти.

Също 7 е числото на живота и на Румен Радев.

Дневната му вибрация е 3. Развитие.

Реализирайте идеите, които имате, работете по проекти, които вече сте започнали. Времето е подходящо за срещи и контакти, кореспонденция, сътрудничество, откриване на нови съмишленици или приятели. Делови срещи и пътувания или такива с цел отдих и развлечение също са много благоприятни в днешния ден. Има опасност да се разпилеете в много дейности или безсмислени разговори, да се отклоните от посоката, която следвате.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *