На общинска партийна конференция червените от община Хаджидимово си избраха нов председател на оргаK. KARAYANEVнизацията. Сред кандидатурите на Костадин Караянев, Кармелита Палашева и Ангел Камбуров, най-много гласове на местните социалисти събра учителя Караянев, който е и общински съветник от БСП. 

Досегашният председател Румен Боянин направи отчет и  връчи грамоти на 39 от най-активните членове на БСП от общината, с които е работил в двата си председателски мандата. Социалистите от общината избраха и нов състав на Общинския съвет, който се състои от 19 членове, като в състава му остана и Р. Боянин.

Гости на конференцията бяха депутатите Корнелия Нинова и Кристиан Вигенин, заместник-председателят на областното ръководство Валери Сарандев, новият лидер на БСП в Сатовча Димитър Неделчев, както и и бившите БСП председатели в Сатовча и Гърмен – Милко Сиркьов и Марияна Стругова.

Новоизбраният лидер Костадин Караянев и Юлияна Тилева ще бъдат делегати на конгреса на БСП на 7-и и 8-и май в столицата. Те ще гласуват за кандидатурата на Корнелия Нинова за национален лидер на столетницата, по решение на общинската партийна организация в Хаджидимово.KOSTADIN AKARAYNEV BSP XADZIDIMOVO

.

 

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *