(C)2005 HARRY HU

(C)2005 HARRY HU

ОВНИТЕ през септември няма да се спрат пред нищо, за да завоюват признание, да подобрят материалното положение и да постигнат успех в делата. Вашият ентусиазъм и решителност ще ви помогнат да прескочите високите бариери, които преди са ви затруднявали. На представителите на знака Овен им предстои да сменят работата си през септември. Вече са готови за това. Много ще продължат обучението си във висше учебно заведение, а някои ще сменят професията си. Важно е Овните да не съжаляват за нищо, а да направят изводи от преживяното.

Финансовата картина ще бъде леко размазана, но към края на месеца ще се пооправи. Хороскопът за септември съветва Овните да започнат да изучават чужд език. В дома им предстои ремонт и уреждане на различни битови въпроси. Не оставяйте без внимание проблемите, които са останали от предишния месец. Не се опитвайте да промените ситуацията в личния си живот със сила и грубост, защото ще загубите любимия си човек, който едва ли ще търпи такова отношение от ваша страна. Овните трябва да запазят спокойствие във всичко и да не падат духом. Ако дадат воля на темперамента си, много ще си навредят. Но повече от всичко, от невъздържаност през септември, ще пострадат самите те.

 

Тези от делата, които ТЕЛЦИТЕ планират в началото на септември, ще започнат да се изпълняват успешно малко по-късно, разбира се не без ваша помощ. Този месец ще донесе на представителите на знака Телец много интересни новости, събития и впечатления. Ако не ви се завърти твърде много свят от щастие, то ще успеете да оцените всичко трезво. В противен случай, увлеклите се със самозаблуди и илюзорно виждане за света Телци, ще попаднат в неприятна ситуация. Пример: в службата не се разсейвайте в разговори с колеги, а се заемете с основните си задължения. Във всичко Телците трябва да търсят рационалното, за да опитат своите сили в редки, но интересни занимания.

Хороскопът за септември предсказва на Телците напрегнати отношения с ръководството. Но ако вие изпълнявате всички изисквания на шефа навреме и качествено, то той ще ви награди по заслуги. През септември представителите на знака Телец ги очакват неочаквани изненади и съдбоносни срещи. Ако не се затворите, а бъдете инициативни, то с лекота ще намерите съмишленици. Активната позиция в личния живот също ще помогне на Телците да се запознаят със своя избранник. Ако вече имате семейство и деца, то през септември прекарвайте повече време с тях. Те ще оценят вашето внимание и грижи.

 

БЛИЗНАЦИТЕ през септември ги очакват неочаквани промени в службата или в личния живот. Желателно е да се подготвите за тях, за да не ви шокират. Хороскопът за септември предоставя шанс на представителите на знака Близнаци да се изявят в обществената и културната дейност. Успешно завършените стари дейности ще ви дадат голяма увереност в утрешния ден. През септември Близнаците ще гледат по нов начин на обичайните си дейности и вещи. Важното е да забравите неуспехите, които отдавна ви преследват.

Настъпва подходящо време, в което Близнаците да поемат курс към нови постижения. Много ще намерят допълнителна работа. Но не бъдете твърде самонадеяни, за да не ви упрекнат околните. Представителите на знака Близнаци, през септември, няма да се изплашат от големия обем работа, който им предстои. Упоритостта им ще бъде забелязана от колегите, партньорите, началниците. В личния живот през септември всичко ще бъде относително гладко. С избранника/цата ще намерите общ език и ще правите планове за бъдещето. Семейните Близнаци ще се карат по-малко със съпруга/та си. Раздразнението ви като цяло ще остане в миналото. Ако имате възможност, добре е да отидете на почивка. Далече от градската суета ще организирате с половинката си приказен меден месец.

 

През септември съдбата ще поднесе порция изпитания и разочарования на РАЦИТЕ. Ако не изгубите тонуса си и в същото време съберете мъдрост, то ще преодолеете всичко без съществени загуби. Много от проблемите, които ще преживеят представителите на знака Рак през септември, им се изпращат, за да разберат истината. Ако преминат през тях достойно, то ще израстнат и духовно, и физически. Пазете нервите и енергията си, не ги хабете за глупости. Материалното положение ще бъде добро.

Желанията понякога не съвпадат с възможностите ви, трябва да се съобразявате с това. Раците често се оказват в плен на своите илюзии, което ги поставя на грешния път. Хороскопът за септември съветва Раците да се придържат към логиката на събитията и реално да гледат на нещата. Това се отнася както за работната сфера, така и за любовните ситуации. Не е ли време да промените сегашните принципи и да се прицелите към нещо кардинално ново? На Раците много от нещата ще им бъдат лесни, стига да не се вглеждат в миналото. На вашето търпение може да се завиди през септември. А под слънцето има много място за всички, дори и за конкуренти. Бъдете настроени за борба, за да подобрите положението си в обществото и да умножите капитала си.

 

ЛЪВОВЕТЕ през септември са на прага на ярки промени в живота. Предстои им да вземат отговорни решения не само за личния си живот, но и за професионалната сфера. Това особено се касае за онези Лъвове, които замислят преместване на друга работа. Всичко ще бъде добре, ако вашите действия бъдат обмислени, а не спонтанни. Отделяйте повече време на тези, които ви обичат и държат на вас. Това са семейството, децата, родителите и близките приятели. Именно те подкрепят представителите на знака Лъв в трудните им моменти.

Лъвовете през септември ще бъдат излишно агресивни и несдържани в думите си. Това може да доведе до сериозни конфликти и плачевни последствия. Хороскопът за септември 2016 година съветва Лъвовете повече да се доверяват на интуицията си, за да не попаднат в трудна ситуация. Ще се появят недоброжелатели около вас, които постоянно ще ви пречат при реализиране на целите. Някой от познатите ще навреди на представителите на знака Лъв във финансов план. Но вие, през септември, ще намерите начин да неутрализирате такива личности. Понякога ще бъдете твърде ангажирани с любовните си дела и това ще ви пречи на работата и кариерния ръст. Бъдете внимателни и реално оценявайте положението. Лъвовете ще поискат да получат ново образование, да създадат семейство и да се заемат с духовната страна на живота.

 

Хороскопът за септември предсказва на ДЕВИТЕ много задачи, които се нуждаят от бързо решаване. Но вие сте изпълнени със сила и оптимизъм, затова няма да се изложите. Септември ще донесе на Девите много приятни мигове и неочаквани срещи, които ще запомнят за дълго. Където и да отидат представителите на знака Дева, навсякъде ще им бъде добре. Ще попаднете в обществото на добри и безкористни хора, което ще ви даде нови идеи и ярки постижения. През септември успехът ще бъде на ваша страна, затова се възползвайте от благосклонността на съдбата. Представителите на знака Дева с гордост ще приемат почести от началството за свършената работа. Най-накрая вие сте изпълнили „програма максимум“, което означава, че успехът е на ваша страна.

Девите през септември могат смело да влязат в борбата, преследвайки високи цели. Ще ви подкрепя финансово личност, на която сте разчитали. Ще ви се струва, че в личния ви живот всичко е объркано и неясно. Но към края на месеца ще определите приоритетите си и окончателно  ще разберат, кой е вашият любим човек, а с кого е по-добре да поддържате приятелска връзка. Скоро в живота на Девите, ще влезе истинската любов, която ще умее търпеливо да чака и да вярва.

 

През септември ВЕЗНИТЕ ще изпитат всички прелести на живота. Не се очакват мащабни обрати, но промени все пак ще има. Това ще засегне всички области на живота: личен, професионален и обществен. Везните няма да избегнат разочарованията, но успехът също ще бъде редом с тях. През септември ви очакват незабравими срещи със стари приятели и романтични запознанства. Ако ви стигнат силите и енергията да прескочите всички препятствия по пътя към целите ви, то в бъдеще ще постигнете още по-големи победи.

Хороскопът за септември обещава на Везните приятни известия и домашни  благинки. За много от представителите на знака Везни семейството ще стои на първо място. Везните, в началото на септември, ще решат да организират семеен празник. Това е отличен повод да се съберат с всички роднини на една маса. Ако отдавна не сте си почивали, то смело поискайте отпуска през септември и пътувайте до морето или зад граница. В работата си Везните ще се чувстват уверени, както никога. Наистина, относно финансите, това не може да се каже. През септември 2016 година трябва да икономисвате значително повече от преди. Личният живот няма да донесе на Везните особени вълнения, макар, че някакво неочаквано събитие или любовен роман рязко ще измени съдбата ви.

 

СКОРПИОНИТЕ отдавна са си мечтали да разнообразят живота си. През септември ви очакват незабравими моменти и впечатления, които ще останат в съзнанието ви до дълбока есен. В личния живот на представителите на знака Скорпион ще „изгрее Слънце“, което означава, че можете да разчитате на взаимни чувства и страстни признания. Септември, в известен смисъл, ще подложи Скорпионите на проверка за устойчивост. В службата трябва да бъдете отговорни и трудолюбиви, в противен случай няма да постигнете търсените резултати. За да подобрите финансовото си положение трябва да разпределите бюджета и да съставите  списък на покупките. Ако не икономисвате, ще попаднете в трудна материална ситуация.

Хороскопът за септември предсказва на Скорпионите измяна или лъжа от страна на приятел. Разбира се, морално ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху реалната оценка на случващото се. Но бъдете обективни, за да изгладите или да прекъснете разклатените отношения. От всеки спор трябва да си вземете урок, затова през септември, на Скорпионите, им предстои да решат много психологични задачи. Ще постигнете успех преодолявайки препятствията и интуитивно използвайки шансовете, които ви предоставя съдбата.

 

В началото на септември СТРЕЛЦИТЕ трябва по-малко да работят и повече да си почиват. Правете някакви отпускащи сеанси, за да възстановите силата и енергията си. След пълноценната почивка Стрелците отново ще могат да се втурнат в работата си и да планират нови дела. През септември ще се появи възможност за допълнителна заработка. Може би доходът няма да бъде голям, но е реална възможността да подобрите материалното си положение. Реално оценявайте силите си, за да може да обърнете внимание дори и на дребните детайли. Помнете, че от високо се пада лошо.

Хороскопът за септември предсказва на Стрелците повишение в длъжност и увеличение на заплатата. Това се отнася за тези, които повече от година работят на едно място и са се доказали като добросъвестни служители. Представителите на знака Стрелец навреме ще се освободят от зашеметяващия успех в професионалната сфера, но всичко това, все пак, са си го заслужили!

През септември бизнесмените също ще бъдат на „гребена на вълната“. Доходите значително ще надвишават разходите, а набелязаните цели ще започнат бавно да се реализират. Бъдете внимателни при подписването на документи, в противен случай през септември ще се появи проблем със законодателните органи. Родените под знака Стрелец ще решат да изменят напълно живота си и ще променят местожителството си. Това ще бъде друг град или държава.

 

През септември КОЗИРОЗИТЕ трябва да се въоръжат с търпение и сили, за да преодолеят това, което ще им поднесе живота. Ще се наложи да решават сложни проблеми в служебната сфера. Ако те добре планират бъдещите си дела, през септември ще ги подминат заплахите. В противен случай много проекти ще бъдат незаслужено забравени или преработени. Ако представителите на знака Козирог са планирали ремонт или пренареждане на дома си, то е добре да го започнат и завършат през септември. Не отлагайте нищо за следващия месец, иначе делата ще се проточат за дълго.

Хороскопът за септември съветва Козирозите да бъдат стегнати и решителни, за да не изпуснат възможностите по пътя си към успеха. Ако усетите умора или униние се посъветвайте с близките си по отношение на следващите си действия. Важно е да не преживявате тежко неуспехите, все пак без тях не е възможно да постигнете целите си.

Козирозите трябва да бъдат внимателни при общуването с лицемерни особи от противоположния пол. Може би вие самите криете истинското си лице и затова тези хора са неискренни с вас. Козирозите трябва да приемат ситуацията в личния си живот такава, каквато е. Постарайте се да извлечете мъдър урок от всичко през септември.

 

ВОДОЛЕИТЕ през септември ще бъдат много активни и външно привлекателни, с което ще привлекат в обкръжението си много интересни личности. Благодарение на това ще се наложи много да общуват, да уреждат делови контакти и да управляват ситуациите. Всички ще се обръщат към Водолеите с някакви молби. През септември сте длъжни да бъдете внимателни, за да не попаднете в зависимост от недобросъвестни личности. Дори и отсреща човека да ви импонира, все пак не се доверявайте на мимолетни чувства.

Хороскопът  за септември съветва представителите на знака Водолей да се вслушват във вътрешния си глас. В службата и в личния си живот се доверявайте на разумните решения, а не на емоциите. Природният им магнетизъм ще привлече дори тези, които по-рано не са искали да имат нищо общо с вас.

В любовните отношения през септември също се очакват излитане и романтика. Но няма да мине без огорчения и разочарования. Запознавайки се с очарователна особа се вслушайте в това, какво ви подсказва сърцето, защото поддавайки се на първото си впечатление, Водолеите ще си докарат куп душевни страдания. През септември не се ядосвайте на съдбата, тя ви води по верния път. Желателно е да се примирите с някои обстоятелства и да не вървите срещу самите себе си.

 

РИБИТЕ през септември ще се стремят към успех във всички сфери на живота. Ще ви се иска да се усамотите, да се влюбите и да помогнете на близките си. Добрите намерения на Рибите през септември няма да останат без внимание. В трудни моменти на живота ви приятели и роднини също ще ви протегнат ръка за помощ. Но не трябва да разчитате на другите хора. Бъдете самостоятелни и носете своята отговорност. Особено ако работата се отнася до кариерата, професията и финансите.

Едва ли на Рибите ще им се удаде да почиват през септември. Ще има много спешна работа, която началството ще ви помоли да изпълните бързо и качествено. Ако сте доброжелателни в екипа, то всичко ще мине по „мед и масло“.

Хороскопът за септември препоръчва на Рибите повече да се срещат с хора, които са способни да ги настроят на позитивна вълна. В такъв случай няма да ви заплашва депресия. Ако през септември Рибите попаднат под влиянието на очарователни особи не трябва да се затварят в собствените си усещания. В личния живот всичко ще се случи благоприятно, ако самите вие търсите хармония с любимия си човек. Няма да ви отива твърде ролята на лидер през септември. Бъдете внимателни, меки и от време на време наивни. Тези качества ще ви позволят да нормализирате ситуацията в семейството.

ИЗТОЧНИК: jenatadnes.com

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *