Doctor holding heart with bandage

След като доставиха респираторен апарат за обдишване на пациенти с усложнения при Ковид инфекция членовете на Ротари клуб и Сдружение Хроника срещу рака продължават своята кампания „Докторе, благодаря“. Апаратът заедно с две маски е закупен от събраната сума от 2865 евро, набрани чрез дарения, става ясно от отчета на кампанията към този момент. Инициаторите на кампанията „Докторе, благодаря!“ са прекратили взаимоотношенията си с придобилата скандална известност платформа ХелпКарма, като не е допуснато да бъдат отклонени средства от даренията, уточни президентът на Ротари клуб – Гоце Делчев Иван Луков. Двете организации продължават набирането на средства в помощ на МБАЛ „Иван Скендеров“, като в момента правят проучване как да улеснят дарителите и да гарантират пълна прозрачност за използване на набраните средства.

УБЕДЕНИ СМЕ В ДОБРОТАТА И ОТЗИВЧИВОСТТА НА ВСИЧКИ, КОИТО УВАЖАВАТ ТРУДА НА МЕДИЦИТЕ И ДЪРЖАТ НА ЗДРАВЕТО, ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАМЕ, категорични са инициаторите на кампанията „ДОКТОРЕ, БЛАГОДАРЯ!“.

Живеем в трудно време, изправени сме пред сериозно предизвикателство! Със светлинки от фенерчето на джиесема и постове в социалните мрежи не се получава. Подкрепата за медиците означава действия, спазване на противоепидемичните мерки и финансова помощ, който с каквото може! След като държавата пак не е подготвена, налага се да си помогнем сами!

Doctor holding heart with bandage

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *