Ползотворни и интересни срещи проведе в неделя кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев в селата Баничан, Скребатно и Дебрен.

Залата в село Баничан се оказа тясна да побере всички желаещи да присъстват на срещата. „Никога досега не сме виждали тази зала толкова пълна за предизборна среща“, коментираха жители на селото. Пред Богдан Боцев те поставиха въпроса за по-сериозна държавна подкрепа на земеделието и по-конкретно за намирането на пазар за произведената зеленчукова продукция.

Здравеопазването в малките населени места, липсата на работа, ниските доходи, бяха част от проблемите, които поставиха хората в Баничан, Дебрен и Скребатно на кандидата за народен представител Богдан Боцев. „Политиците са длъжници на хората от малките населени места, защото рядко ги посещават и не са наясно с трудния живот. Това, което мога да ви обещая веднага е, че от мен няма да бъдете забравени“, каза Богдан Боцев. Той допълни, че управленската програма на „БСП за България“ предвижда реална помощ за селскостопанските производители, като един от основните акценти е подкрепа за българската продукция, предлагана в търговските вериги.

„Здравеопазването, социалните дейности, заетостта и осигуряването на възможности за младите хора, са сред основните приоритети както на „БСП за България“, така и лично на мен. Затова ще направя всичко по силите си, за да бъдат направени нужните промени и българите да заживеем по-добре в собствената си страна“, подчерта Богдан Боцев.   

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ, СЪГЛАСНО ИЗБОРНИЯ КОДЕКС

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *