С много голям интерес и одобрение, посрещнаха кандидата за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев, жителите на един от големите гоцеделчевски квартали „Средна“.

За проблемите, решенията, бъдещето на страната и промяната, разговаряха хората с кандидата за народен представител. Както на всички срещи досега, присъстващите се оплакаха от ниските пенсии и заплати, липсата на достатъчно работни места, които да задържат младите хора в Родината им, лошото здравеопазване, липсата на интерес от страна на управляващите към трудното ежедневие на обикновения човек.

„Ние знаем, че Вие сте човек, който винаги е бил сред хората и сте се вслушвал в тях. Надяваме се, че ще останете такъв и когато отидете в Народното събрание“, с тези думи се обърна към Богдан Боцев един от възрастните мъже на срещата. Кандидатът за народен представител обясни на хората какви са основните приоритети залегнали в програмата за управление на „БСП за България“, както и неговите лични приоритети. „Имате категоричната ни подкрепа! Вярваме във Вас“, заявиха присъстващите.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *