DSCN7468DSCN7463DSCN7489DSCN7491ПМГ „Яне Сандански“ и НПГ „Димитър Талев“ получиха училищните награди за активно участие в традиционното великденско почистване на Гоце Делчев.
Кметът Владимир Москов, в присъствието на заместник кмета Валери Сарандев, ландшафтния архитект Никола Попкостадинов и еколозите на общината, връчи индивидуални награди на всички жители на града, които не само активно се включват в пролетната инициатива, но постоянно поддържат красиви и чисти градинките в районите, в които живеят.
Сред наградените са: живеещите на ул. Юри Гагарин с отговорник Атлаза Щерева; живеещите в бл. 8 на ЖК ЮГ с отговорници Мария Богданова, Таня Мечкарова, Иван Иванов и Иванка Крушовска; в блоковете 6 и 7, с отговорник Петър Хазуров. Елка Бисерова, Гана Страшимирова, Гина Укова и Искра Мангалова, които са отговорнички от ул. „Симеон Радев“ 15 също получиха парични награди. Елисавета Чингарова, Рилка Малкочева и Костадинка Чифлигарова от ул. Бяло море 16 а, Вили Мандева и Катерина Харизанова от ул. Драма, Блага Гамишева от ул. Илинден, Симеон Гавалюгов от ул. Ал. Стамболийски, Вили Спирова от ул. Илия Дуков, Янка Топалова, Златка Пашова, Захарина Калинкова и Величка Янева от ул Полк. Дрангов също получиха парични награди от кмета.
Тази година сред отличените и наградени е и фирма „Граматиков“, която се поддържа добър естетичен вид на сервизната си база на входа на града на ул. Дунав – продължение.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *