Утре е важен ден за всички седмокласници, дванадесетокласници и техните родители. За 20 май са насрочени държавните зрелостни изпити по български език и литература. Вторият държавен зрелостен изпит ще е в петък.

По този повод кметът на Гоце Делчев е изпратил своите пожелания за успех на изпитите към всички ученици.

В пожеланието, се казва:

„Скъпи ученици, за вас и вашите семейства предстои много важен момент – полагането на държавни зрелостни изпити. Това са едни от онези дни в живота, когато давате стабилни основи на своето бъдеще.
Доброто образование винаги е било предпоставка за по-добри перспективи и възможности за реализация както в страната, така и в чужбина. Затова, зрелостните изпити са толкова важен етап във вашето образование – та са символ на вашето съзряване, но и на отговорността, която всеки един от вас трябва да поеме за бъдещето си.
В навечерието на тези важни изпити, приемете моите най-добри пожелания за много късмет и успех. Сигурен съм, че всички зрелостници в община Гоце Делчев ще се представят достойно, защото са обучавани от прекрасни преподаватели.
Желая ви много сили, увереност и спокойствие, за да се справите с поредното важно предизвикателство във вашия живот. За нас, вашите родители, учители, съграждани, е изключително важно да възпитаваме младо поколение, което е образовано и мотивирано.
Надявам се, че придобитите от вас знания и умения, с радост ще прилагате в своята Родина, защото тя е вашето по-голямо семейство. На добър час и успех!”vladimir-moskov-do-momenta-nyama-kak-da-se-postroi-dzhamiya-v-gotse-delchevPicture 379100_1132080673Ans88N

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *