На събрание на Младежкото обединение в БСП-Гоце Делчев бе официално представена кандидатурата на Богдан Боцев за народен представител от Гоце Делчев.

След заседанието на Областния съвет на социалистите, Боцев зае трето място в пиринската листа на БСП, което е чудесна изходна позиция, даваща шанс на БСП-Гоце Делчев да се пребори за свой представител в 44-ото Народно събрание.

Председателят на МО в БСП-Гоце Делчев Димитър Бояджиев изтъкна богатия партиен и административен опит на Богдан Боцев, които му дават компетенции, за да заеме позицията на народен представител.

На срещата пред младите социалисти кандидатурата на 36-годишния заместник-кмет бе подкрепена и от градоначалника Владимир Москов.

Той призова младежите да дадат своя максимален принос в кампанията, за да се поздрави община Гоце Делчев със свой представител в парламента, който да работи за интересите на Гоце Делчев и региона.

В подкрепа на Богдан Боцев се изказа и временно изпълняващият председател на БСП-Гоце Делчев Иван Геров, който даде думата на кандидат-народния представител.

Богдан Боцев благодари на младежите за подкрепата и представи своите приоритети. Като икономист той наблегна на данъчната политика и позицията му за запазване на плоския данък и допълнително облагане само на хората с доходи над 10 000 лева.

Той се ангажира като народен представител да работи активно както за родния Гоце Делчев, така и за всички граждани на общината и региона, като обеща да не пести сили, за да защитава интересите на хората.

От своя страна младежите пожелаха успех на своя бивш председател и изразиха надежда в негово лице Гоцеделчевско да има достоен представител в Народното събрание.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *