NAGRADA ZL. YAB.
Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов и евродепутатът Мария Габриел получиха награди от неправителственатa организация „Национална мрежа за децата”. Кметът Владимир Москов бе удостоен с награда „Златна ябълка” в категория „Политик на местно ниво”, а Мария Габриел с отличие „Политик на национално ниво” за принос към живота и благосъстоянието на българските деца.
И двамата политици са номинирани от неправителствената организация „Обществен съвет по образование в община Гоце Делчев” за активната си политика в подкрепа на училища и детски градини, социално уязвими групи и инициативи, насочени към децата.
Официалната церемония се състоя снощи в Столичния куклен театър. В четвъртото издание за награди бяха номинирани 45 организации и личности в седем категории.
На официалния форум от град Гоце Делчев присъстваха още – Валентин Атанасов, председател на ОСО – Гоце Делчев, Мариана Халачева – директор на Трето ОУ, номинирана за наградата в категория „Училище” и Елена Бацалова – номинирана в категорията „Журналист”.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *