Това е пример за благотворителност – написа кметът Ахмед Ходжов, развълнуван и доволен след събитието.

Уникален няколко часов благотворител концерт, голям благотворителен базар, стотици присъстващи, силна подкрепа от бизнес, читалища, детски градини и училища, хора от региона дошли обединени от желанието за съпричастност да помогнат за една кауза, за една еблематична и средищна джамия, която всички тези хора строят и ще построят за всички вярващи.

Това благотворително събитие показа лицата на много обикновени хора които с постъпките си показаха колко големи Човеци са, а и едно такова събитие носи много доброта, то е пример как хората се обединяват в обща кауза и постигат висока цел. Такава висока цел беше постигната на това благотворителното събитие. Само за няколко часа благотворителният базар и благотворителният концерт събраха сума от 44,981 лева за да продължи довършването на тази мечтана джамия.

Колко и голяма да бъде изписана думата БЛАГОДАРЯ тя пак ще е малка спрямо всичко това което направихте вие ДАРИТЕЛИ и вие, които с ръцете си месихте и приготвяхте за базара и уникалните, талантливи и емблематични изпълнители, които с песните, танците и музиката си записаха в историята на това малко село един концерт, който може би никога няма да се повтори.

Поклон пред всички, ние без вас и вашата помощ много трудно щеше да успеем. Нека Аллах да възнагради достойните ви постъпки.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *