Това е пример за благотворителност – написа кметът Ахмед Ходжов, развълнуван и доволен след събитието.

Уникален няколко часов благотворител концерт, голям благотворителен базар, стотици присъстващи, силна подкрепа от бизнес, читалища, детски градини и училища, хора от региона дошли обединени от желанието за съпричастност да помогнат за една кауза, за една еблематична и средищна джамия, която всички тези хора строят и ще построят за всички вярващи.

Това благотворително събитие показа лицата на много обикновени хора които с постъпките си показаха колко големи Човеци са, а и едно такова събитие носи много доброта, то е пример как хората се обединяват в обща кауза и постигат висока цел. Такава висока цел беше постигната на това благотворителното събитие. Само за няколко часа благотворителният базар и благотворителният концерт събраха сума от 44,981 лева за да продължи довършването на тази мечтана джамия.

Колко и голяма да бъде изписана думата БЛАГОДАРЯ тя пак ще е малка спрямо всичко това което направихте вие ДАРИТЕЛИ и вие, които с ръцете си месихте и приготвяхте за базара и уникалните, талантливи и емблематични изпълнители, които с песните, танците и музиката си записаха в историята на това малко село един концерт, който може би никога няма да се повтори.

Поклон пред всички, ние без вас и вашата помощ много трудно щеше да успеем. Нека Аллах да възнагради достойните ви постъпки.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.