TODOR DIMITROV BOICHEVСъбирайте усмивки и ги изпращайте – конкурсът за фотолюбители УСМИВКИТЕ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ продължава! Наградите Ви очакват!

Вижте и условията на това весело състезание:

Участие в конкурса могат да вземат любители фотографи от Общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча. Участниците в конкурса са без възрастови ограничения.

ТЕМА:
Цветни фотографии на тема „Усмивките на Гоце Делчев“.

НАЧИН НА ОЦЕНЯВАНЕ И ИЗЛЪЧВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛ:
Изпращайте фотографиите до 20.02.2016 г., които по ред на получаване ще публикуваме на интернет страницата на вестник „Хроника“ – www.hronika-bg.com, където предварително ще можете да се запознате с тях.
Оценяването на фотографиите ще става наведнъж след като всички участници изпратят своите снимки на e-mail: hronika@mail.bg .
След 20.02.2016 г. вестник „Хроника“ ще публикува всички фотографии във Facebook страницата на медията, където чрез максималния брой събрани харесвания под всяка снимка, ще бъде излъчен победител.

ИЗИСКВАНИЯ:
1. Фотографии (1 бр. цветна фотография, формат *.jpg * или .jpeg), изпратена на електронна поща на Вестник „Хроника“ hronika@mail.bg
2. Фотографите могат да заснемат хора от всякаква възрастова група – от бебета до прабаби и прадядовци с единственото условие на снимките да има усмивка/усмивки.
В конкурса се приемат както фотографии, на които е заснет един човек, така и снимки на група от хора.
3. При изпращане на фотографиите е задължително да изпратите и двете си имена, като автор на фотографиите, и от кое населено място сте на територията на Общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Сатовча и Гърмен
4. Начало на конкурса: 20.01.2016 г.
5. Крайна дата за изпращане на фотографиите: 20.02.2016 г.
6. Дата за публикуване на фотографиите във Facebook страницата на вестник „Хроника“ и стартиране на гласуването, чрез харесване на снимките: 21.02.2016 г.
7. Край на гласуването и обявяване на победители: 01.03.2016 г. – 12:00 ч.

НАГРАДИ:
Първо място – парична награда, осигурена от вестник „Хроника“ в размер на 150 лева.
Второ място – Вечеря за двама на стойност 50 лева.
Трето място – Ваучер за книги на стойност 30 леваavtor YORDANKA BUZOVA KITAN XADZIEV

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *