Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Гоце Делчев обяви КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „РИСУВАМЕ ЛИКА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ”.

Инициативата е свързана с предстоящото отбелязване на годишнината от рождението на патрона на град Гоце Делчев. Целта на конкурса е да се насърчи детското творчество и интереса на децата към личността, живота и делото на Гоце Делчев – един от големите национални герои и патрон на града ни.

РЕГЛАМЕНТ:

В конкурса могат да участват деца от І до ХІІ клас в следните  възрастови групи:

Първа група    –   І –  ІV клас

Втора група     –   V –  VІІ клас

Трета група     –   VІІІ  – ХІІ клас

Всеки участник може да участва с до две рисунки. Разрешава се използването на всякаква техника и средства – акварел, темперни бои, пастели, графика, молив, туш, колаж или др. На гърба на всяка рисунка е необходимо да бъдат отбелязани четливо: трите имена на автора, възраст, клас, училище, ръководител/учител/, точен адрес, телефон за връзка.

Рисунките трябва да бъдат получени най-късно до 30 януари 2021 г. на адрес: град Гоце Делчев – 2900, ул. „Царица Йоанна” № 2, Информационен център на община Гоце Делчев

Важно:  На плика, съдържащ рисунките следва да бъде отбелязан следния текст:

 „За конкурса на ОКБППМН – Гоце Делчев „РИСУВАМЕ ЛИКА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ”

Конкурсните материали не се връщат и ще се използват за бъдеща изложба.
Резултатите ще бъдат обявени на 4.02.2021г. Отличените участници в конкурса ще получат дипломи и парични награди.By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *