Едва ли е нужно грандиозният концерт по случай 20-годишния юбилей на клиники ЕО Дент, наречен „20 години с усмивка“, да се преразказва.

Научихме за него предварително от редицата медийни изяви на д-р Венета и Валентин Павлови, излъчен бе на живо и онлайн. Качен е вече и в YouTube.

Всеки, дори и онези, които не са присъствали в Зала 1 на НДК, ще си го преразказва вън от залата и вътре в себе си като вълнуващо, изпълнено с истински живот – през сълзи и усмивки – събитие.

Mакар че тържеството, бе обявено като частно парти, то търсеше голяма публичност и я създаде.

Защо бе необходимо? Да си отговорим на този въпрос и то в плоскостта на думата бизнес, която, някак си от уста на уста и мърморейки, в България се споделя като нещо лошо. Казват, че това е така, тъй като у нас доминира сянката на бизнеса, а не видимият му и открит за погледите на хората силует.

Отговорът е, че всички публични изяви и спектакълът имаха за цел да покажат точно обратното – истинското лице на българския бизнес, роден, проходил и израснал на светло.
Специално – да покажат успешния бизнес в сферата на денталната медицина, дал здраве и усмивки на много хора у нас и по света.

В тази връзка посланието, което отправи певецът Веселин Маринов от сцената към предприемачите – семейство д-р Павлови: „Ангели с едно крило сме аз и ти. Можем да летим, само ако сме прегърнати“, прозвуча като разбиране от името на публиката за сърцевината на този успех.

А отзвукът от честването – достойно и с блясък – ехти днес като изповед на клиники ЕО Дент – за богатството, каузите и приноса им – пред Родината.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *