Два дни преди края на предизборната кампания лидерът на БСП Корнелия Нинова посети граничния град Хаджидимово, където представи кандидатите на „БСП за България“ от ПЪРВИ МИР – БЛАГОЕВГРАД за изборите в неделя –

 – една от най-младите и перспективни листи.

Хаджидимовци посрещнаха Нинова като свой човек, а и тя припомни, че от тук е започнала нейната политическа като депутат. Корнелия Нинова беше водач на червената листа в един от предишните мандати.

Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев я посрещна с букет цветя, а тя отправи към него горещи и искрени пожелания за успех.

„Когато бях ваш депутат, не ви предадох, обърна се към хората на площада Корнелия Нинова. „Заедно минахме през много изпитания. Заедно се борихме да спасим поминъка ви. Правих го, защото бях убедена, че е добре за страната ни и за вашите семейства – да имате препитание. Затова съм и тук днес“,  заяви лидерът на БСП.

„БСП иска българска икономика и производство, българска храна на трапезата. Винаги може да разчитате на подкрепата ни за земеделието“, каза още Нинова. Тя допълни, че достойните доходи вървят с икономиката, а тя – с образованието – за фирмите да има кадри, а за младите – работа, за да останат в страната. Председателят на БСП припомни, че пътят към промяната е започнал миналата година с издигането на Румен Радев, който вече е президент. „С още по-голяма гордост го казвам днес, защото той спира концесията на летище „София“. Благодаря и се гордея, че Ви предложих за президент“, обърна се Нинова към държавния глава.

 

„Заедно сме по-силни от тези, които са против нас“. Това заяви в Хаджидимово Тома Томов, водач на листата на „БСП за България“. Според него битката свършва на изборите и ще има невероятен тътен. „В преддверието сме на гневна и безпощадна българска пролет. Хората отхвърлят корумпираната и политическа класа. Хората негодуват, че децата им са в чужбина“, посочи той.

„Тук съм, за да подкрепя Тома Томов и листата ни. В парламента трябва да има умни, почтени, честни, образовани, интелигентни хора. Това не е битка просто за следващия парламент, а за българската държава“. Това заяви Велислава Дърева пред събралите се. Тя подчерта, че денят за размисъл е Благовещение. „Да направим така, че на изборите да чуем благата вест – победа“, призова тя.

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ, СЪГЛАСНО ИЗБОРНИЯ КОДЕКС

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *