Лидерът на БСП Корнелия Нинова и заместник председателят на Областното ръководство на БСП Валери Сарандев са с най-много номинации за кандидати за депутати, след проведените събрания в общинските организации на социалистите в Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. В Гърмен за Валери Сарандев има 14 предложения, за Корнелия Нинова – 10, за досегашния депутат Кристиян Вигенин номинациите са 3, толкова са и за областния председател на БСП Николай Бошкилов, съобщи за ХРОНИКА лидерът на гърменските социалисти Янка Топалова. Номинирани от своите съпартийци са също Марияна Стругова, Илия Милев и Димитър Бояджиев.

Номинациите от сатовчанската организация са общо 17, съобщи лидерът Димитър Неделчев. Най-много предложения има за Корнелия Нинова и Валери Сарандев, Кристиян Вигенин, Весела Лечева, Николай Божкилов, Иван Ченчев. Тези номинации са излъчени и в град Хаджидимово, като в списъка са още Владимир Пандев и Емил Костадинов.

И в трите общински организации социалистите са подкрепили предложението за промяна в устава на партията, което предвижда ограничения за до три депутатски мандата. На 1 февруари предстои събрание и в общинската организация на БСП в Гоце Делчев.  

СНИМКИТЕ СА ФЕЙСБУК ПРОФИЛА НА КРИСТИЯН ВИГЕНИН

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *