Младите социалисти от Гоце Делчев Костадин Харисков и Илия Александров бяха избрани в националния съвет на Младежкото обединение на БСП. Развълнуван Костадин Харисков написа във ФБ профила си:

koceto

 

„Успех означава да постигнеш това, което искаш, щастие, да харесваш, това което си постигнал.“
Благодаря на всички подкрепили ме в събота, на изминалата „Трета национална отчетно-изборна конференция“ на МО на БСП. Благодаря за доверието от страна на ръководството на Общинския партиен съвет на БСП – Гоце Делчев, в лицето на г-н Валери Сарандев, г-н Богдан Боцев, г-н Владимир Москов и Димитър Бояджиев, без чиято подкрепа и доверие, нямаше да съм толкова уверен в себе си. Те са хора от които, мога да се уча, хора на които, мога да разчитам за съвет и за подкрепа.
Благодаря, на цялото Мла
дежко обединение на БСП – Гоце Делчев, защото без добрата екипна работа, няма как да спечелим толкова голямо доверие на хората в страната. Това е признание за работата на МО на БСП – Гоце Делчев и неслучайно се превърна в най-силната младежка организация в Благоевградска област. 

Тук е момента, да честитя и на Илия Александров, които също е избран в НС на МО на БСП! Вярвам, че двамата ще представляваме Гоце Делчев, достойно в Националния съвет.

Отново ви Благодаря, за подкрепата! Продължаваме да вървим напред заедно, защото заедно сме по – силни!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *