product_image-800x514

Тази сутрин в залата на Общинския съвет, във връзка с изборите на 25 май, представители на партиите в града, които имат свои депутати в досега действащия Европарламент, проведоха консултации в присъствието на кмета на общината. Разпределени са квотите в 42 –те СИК, след някои размествания, за които се споразумяха НДСВ със Синята коалиция и Атака с ДПС. Общо 28215 са избирателите в общината, а СИК ще бъдат ангажирани 354 души. Заради абитуриентските балове СИК 12 и 13, които досега са били в НПГ „Димитър Талев” ще бъдат преместени в ОДЗ „Джани Родари”. В тези секции ще гласуват живеещите на улиците: «Байкал», «Горилата», «Гоце Делчев», «Даскал Господин», «Дунав», «Еделвайс», «Здравец», «Иглика», «Китка», «Криволак», «Михаил Даев», «Николай Хайтов», Панаирска чешма», «Панаирска ливада», «Първи май», «Радецки», «Рила», «Стопански двор», «Стара планина», «Ален мак», «Бели брези», Георги Бенковски», Герман Титов», «Момини кули», «Никола Вапцаров» и «Юрий Гагарин»

Другата промяна е за секциите с номера 14 и 15. Те също ще бъдат разположени в тази детска градина, като досега са гласували в ТПК „Ат. Тешовски”. Това се отнася до живеещите на улиците: «Вардар», «Георги Раковски», «Дунав», «Стоян Петрелийски», «Черна гора», «Юрий Гагарин» и ж.к. «Дунав».

Всеки избирател от община Гоце Делчев може да провери в коя избирателна секция ще гласува и къде точно се намира тя. Това може да стане на интернет страницата на община Гоце Делчев на адрес http://izbori.gotsedelchev.bg/ , където справката се прави по ЕГН. Освен това, справка може да се направи и в избирателните списъци, които вече са закачени на публични места.

By odb36

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *