Интернет сензацията и любимец на цяла България – Крис Риска и топ комедиантът, който взриви от смях българската публика както в страната, така и в цяла Европа – Жорони, изстрелват родната комедия на едно съвсем друго ниво с чисто новото неприлично, но твърде симпатично шоу – „Евросмеец в риск“. На 20 октомври в зала „Неврокоп Арена“ ще чуете крайно нецензурирани и безумно комични истории от страната и чужбина, след които се очаква буквално да „цвилите“ от смях, точно както го прави магарето на плаката, долу в ляво. Ако това не се случи, ще очакваме прокуратурата да се самосезира и незабавно да ви обвини в липса на чувство за хумор, а пък ние ще ви върнем парите тройно за причиненото неудобство! Или пък не:) П.с.
В това шоу е възможно да присъстват звучни  думички като – стюардеса, ерекция, гъдел, гурме, тройка, съвокупление, зоопарк, съпруга, малчуган, червен фенер, миризма, древен грък, пръжки, кучка, багаж и др. Обаче така ще ги омешат тези двамата, че ще падне голям смях.

Билети може да намерите в мрежите на BILET.BG, а от понеделник 18-ти септември и на касите в La Bottega и Fitnes Mentor Sport.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *