Учителката по информационни технологии Людмила Дерменджиева в Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” – Гоце Делчев, която беше един от седемте кандидати за директор на учебното заведение се е представила най-добре и в двете фази на конкурса. Тя ще заеме директорския пост в едно от най-големите основни училища в град Гоце Делчев. Людмила Дерменджиева е член на Microsoft Innovative Educator Expert (MIE Expert) за 2015-2016 г. Тя е част от група от 300 учители от 100 страни по целия свят. В групата са петима български преподаватели. Като учител по информационни технологии в Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” тя се е занимавала с ученици, проявяващи интерес към работата с компютри. Като иновативен учител е тествала нови продукти и е участвала в обучения и семинари на компанията Microsoft, свързани с обучението и образованието.

През юни 2015 г. Людмила Дерменджиева бе избрана за учител на годината от Обществения съвет по образование, а през октомври бе на квалификация в ЦЕРН по програма “Квалификация на педагогическите кадри” на МОН. (на снимката)

За директор на гимназията в с. Сатовча е класиран Джеват Дунчев, а конкурса за директор на училището в с. Блатска е издържал Петър Стоянов.

LUDMILA-DERMENDZIEVA

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *