Спортен клуб по художествена гимнастика „Неврокоп“ в Гоце Делчев отпразнува своя първи рожден ден. Празничното мероприятие се организира от СКХГ „Неврокоп“ със съдействието на община Гоце Делчев, приятели и спонсори на клуба.

Гоцеделчевският спортен клуб чества своя специален празник под надслов “Рожден ден и Приятели” на 5 юни в зала „Неврокоп Арена“. Събитието бе и с благотворителна кауза в подкрепа на лечението на 22 – годишния Георги Китипов.

Макар и един от най-младите клубове в България, СКХГ „Неврокоп“ е официален член на Българската федерация по художествена гимнастика и продължава да се доказва като амбициозен и успешен клуб. Треньори  в  СКХГ „Неврокоп“ са Лазарина Димитрова, Ванеса Сохейли и Вили Халилова, които предават своите знания и умения на младите надежди в художествената гимнастика, разпределени в 3 възрастови групи (5-7г., 8-10 и 12-14 години).

По повод своя рожден ден, грациите от клуба поднесоха незабравим подарък на своята публика и на всички почитатели на художествената гимнастика. Специален гост на събитието бе Стефани Димитрова, професионална гимнастичка и шампион на Южна Африка за 2021.

Подаръци бяха осигурени както за всички грации, така и за децата в залата.

Президентът на клуба Лазарина Димитрова пожела следващото златно момиче да е от Гоце Делчев и предстоящата година да донесе още по-големи успехи и поводи за радост на клуба и талантливите му момичета.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.