Членовете на клуб „Пирински стражи“ при Трето ОУ имаха изключително мили и любопитни гости от група „Буболечки“ при ДГ „Джани Родари“, гр. Гоце Делчев. Малките бъдещи туристи дойдоха с техните учителки Атанасова и  Стойкова, придружени и от леля Янка.

Председателят на клуба Ивана Шопова, зам.-председателят Антон Янев, със своите помощници Денислав Атанасов и Виктория Петрова, се погрижиха престоят на децата да бъде вълнуващ и запомнящ се. Антон и Ивана разказаха забавни истории от проведените походи, Виктория рецитира стихотворение за планината, а Денислав разпъна цяла палатка за броени минути.

Ръководителите на клуба представиха на малките си гости снимки и кратки видеа от емоционалните преживявания, които са имали из красивите български планини. Те им разказаха също за здравословното хранене и екосъобразния начин на живот.

Гостите на клуба имаха възможност да разгледат компас, GPS, слънчев компас, крачкомер, както и да погледат през телескоп и да се снимат в палатката, което предизвика много радост и емоции.

Децата бяха посрещнати и от Мариана Халачева – директор на Трето ОУ, която присъстваше през цялото време на вълнуващата среща.

Ръководителите на клуб „Пирински стражи“ благодариха на децата от детска градина „Джани Родари“ и на техните учители за тази среща, като всички те си обещаха, че следващото мероприятие, което ще осъществят ще бъде сред природата, където всички ще се включат в игрите на открито.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *