Aктрисата Мария Силвестър, д-р Венета Павлова, бизнесдамата Цветомира Савова и звездният PR Атанас Лазаров посетиха щанда в подкрепа на незрящите шампиони, разположен на немския коледен базар в София.

Популяризиране на спортовете за незрящи, създаването на постоянна кампания в училищата, водена от мултидисциплинарни екипи от психолози и незрящи,  подпомагането на българския отбор за параолимпийската игра голбал, изграждането на мултифункционална зала за спорт за хора с нарушено зрение, подпомагане за подготовката и участието в турнири на незрящи спортисти, създаването на международни и олимпийски незрящи шампиони са част от целите на новата инициатива на Eo Dent и Lotte Xylitol.

Eo Dent и Lotte Xylitol обединяват усилия в подкрепа на спорта за хора със зрителни увреждания. Двете компании решиха да усмихнат незрящи шампиони, което е и мотото на съвместното им начинание, посветено на федерацията „Спорт за хора със зрителни увреждания“. Вдъхновението на проекта са Иван Янев, националният отбор по голбал и спортен клуб на хора с увреждания „Витоша“.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *