Единственият по рода си 7 дневен Мастър клас по индивидуални баскетболни тренировки с Джими Хънт и треньор от САЩ ще се проведе в зала „Триадица“ в София между 23-и и 29-и юли 2018-а година.

Първият гост от проекта на Coach J (Джими Хънт) е един от треньорите на Бостън Селтикс Пиер Съли, който пристига в България, за да подкрепи своя приятел в развитието на „Баскетболната лаборатория“ – индивидуалните тренировки с подрастващи.

Пиер Съли завършва университета в Южна Флорида с бакалавърска степен в специалност „Баскетбол“, след което става помощник-треньор в университета Лесли. Той е основател и главен треньор в развитие на играчи за ATF Athletix LLC /Елитно баскетболно обучение/. Участвал е в различни академии за треньори по подготовка на играчи за НБА. Във визитката на Съли се отличава и работата му като помощник-треньор в отбора на Бостън Селтикс, където се изявява към този момент.

През първите два дни на 7DAYS Мастър класа, 20 потенциални деца на възраст от 12 до 14 години ще бъдат селектирани от БФ Баскетбол и ще имат възможност да прекарат два тренировъчни дни с Джими Хънт и Пиер Съли.

В останалите пет дни класът ще бъде отворен за всички, които искат да се докоснат до американските техники и методи за развитие на професионални спортисти.

За повече информация:
Web: www.jimmiehunt.com
Email: velcheva_sandra@yahoo.com Tел: +359 879 00 15 51

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *