В традиционния футболен мач на ветераните на стадиона в гр. Гоце Делчев – бившият футболист  и настоящ народен представител Димитър Гамишев игра в отбора на „Червените“ срещу отбора на „Белите“. Оспорваното ветеранско дерби завърши с помирителен резултат 4:4, аплодирано от вярна публика, сред която бе и един от най-върлите фенове на „Пирин“ Гоце Делчев – кметът Владимир Москов.  След мача Димитър Гамишев сподели своите спортни вълнения на стената си във Фейсбук.

„… Уважаеми приятели, само преди броени часове имах изключителното удоволствие отново да изляза на Градския стадион в Гоце Делчев и да стана част от едно събитие, което е белег на традиция и устойчивост. Това бе ежегодната приятелска среща на ветераните на „Пирин Гоце Делчев“, част от които съм и аз. Възкресихме спомени, събудихме позабравени емоции и показахме, че възрастта не е порок, щом любовта е истинска. Показахме го всички ние, които излязохме с екипа на любимия ни клуб. За мен това бе незабравим момент, дал ми възможност да видя стари приятели, с които по волята на живота по-рядко се срещаме.

Благодаря ви приятели, че бяхме отново заедно и демонстрирахме, че можем да сътворим още един запомнящ се момент от вечността.“

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *