Уютно място за свиждане и кът, в който пациентите на общинската болница в град Гоце Делчев могат да вземат глътка свеж въздух, беше открито официално днес в двора на здравното заведение. Инициативата е местния Ротари клуб, като голяма част от средствата са събрани по време на миналогодишния Коледен Благотворителен бал на организацията. На церемонията присъстваха настоящият предзидент на Ротари – Гоце Делчев Ваня Бумбарова, която пое поста от Денислав Шенгов, заместник кметът на Община Гоце Делчев Саид Иброш, членове и приятели на Ротари. Управителят на МБАЛ „Иван Скендеров“ д-р Мария Радойкова връчи благодарствено писмо за новата придобивка на президента на организацията, а Денис Шенгов по времето на чийто мандат бе изграден къта за отдих пожела по-малко болни и повече срещи в мини парка на млади семейства с новородени.

Тазгодишната инициатива на Ротари клуб е за набиране на средства за Арт зала, в която децата на Гоце Делчев да се събират и творят, като отново разчитат на партньорство на Община Гоце Делчев и дарения от Благотворителния Коледен бал за 2018 г., който ще се проведе в петък.

 

 

Тази новина има 1 коментара

  1. Сем.Янудови Reply

    Поздравления за идеята и изпълнението.Дори вече сме го ползвали.Беше чисто,удобно и приятно.Мнооооого ми се иска да се запази и съхрани тази наистина рентабилна придобивка!

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.