Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев организира фотографски конкурс на тема „Моят град Гоце Делчев“, посветен на 106-тата годишнина от освобождението на град Гоце Делчев. „В конкурса ще могат да вземат участие всички желаещи жители и гости на нашия прекрасен град – съобщиха от организацията на младите социалисти, като изясниха условията на конкурса.
Темите на изображение могат да включват материално и нематериално наследство (напр. сгради, изкуство, текстил, машини; традиции, знание, умения, език и т.н.); природни дадености (пейзажи, флора и фауна); дигитално/цифрово наследство.
Жури, съставено от представители на местните медии, общественици и професионален фотограф, ще избере снимките, които ще бъдат представени на специална изложба.
1. Регистрация и участие:
1.1. Регистрацията за участие и изпращането на снимки става на адрес konkurs.gd@abv.bg
1.2. Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация:
– заглавие на снимката;
– име на автора фотограф
– текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката (до 500 знака);
– телефон за връзка;
– човекът изпратил снимката носи отговорност за авторските й права.
До участие в конкурса няма да бъдат допускани творби, изпратени с неточна или непълна информация, или такива които не са авторски.
Всеки участник ще получи на електронния си адрес потвърждение за успешно извършената регистрация на материала, който е изпратил за участие в конкурса.
2. Ограничения:
2.1. Всеки автор може да участва с максимум 5 снимки във фотоконкурса.
3. Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:
– обработка на яркост и контраст;
– изостряне на изображението;
– прекадриране на снимката.
Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики. Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.
4. Срокове:
4.1 Срок за изпращане на снимките:
Конкурсът се открива на 04.10.2018г. 
Краят на конкурса настъпва в 20:00ч. на 18.10.2018г.
Снимки за участие могат да се изпращат по всяко време между началото и края на конкурса.
4.2 Гласуване във фейсбук страницата на Младежко обединение в #БСП – Гоце Делчев, ще определи носител на „Награда на публиката“. Гласуването става от 18.10.2018г. до 28.10.2018г.
4.3 Изпратените фотографии, ще участват в изложба, която ще бъде открита през м. Ноември.
4.4 Наградите ще бъдат обявени на специална церемония при откриване на изложбата.
5. Наградите са:

1-во място – 300 лева;

2-ро място – 200 лева;

3-то място – 100 лева;

Награда на публиката – 200 лева.
*****
Личните данни, които предоставяте за целите на конкурса, са защитени съгласно правилата на Регламент (EC) 2016/679, използват се единствено за целта на провeждането му и няма да се използват за никакви други цели. Информацията е достъпна само на журито в конкурса във връзка със служебните им задължения и не подлежи на предаване на други администратори. Съгласно регламента, всеки има право на: информация; достъп до личните му данни; коригиране; изтриване; ограничаване на обработването; преносимост на данните; възражение срещу обработване на личните му данни.

сн. mamarabotaet.ru

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *