Mладите социалисти от Гоце Делчев през почивните дни на месец юни, са решили да реновират запустелите военни паметници край селата Мосомище и Господинци, съобщи техният лидер Димитър Бояджиев. Така те ще се включат в националната кампания на МО в БСП за съхраняване на родовата ни памет и почит към героите на България.

Младите хора от БСП реализираха и инициативата си „Да предпазим децата на пътя!“, с която се обръщат към шофьори и родители да бъдат бдителни за децата по пътищата и да ги възпитават във връзка с правилата за предвижване и мерките за безопасност. Председателят им Бояджиев коментира, че кампанията е необходима, предвид излизането на най-малките във ваканция, които се предвижват из града и с тротинетки, ховърбовди и велосипеди, с които се включват в натовареното градско движение, което крие опасности за тях.

Младите хора раздадоха на шофьори и родители брошури и плакати, с които ги призовават да карат със съобразена скорост и да бъдат предпазливи за децата си, тъй като те нямат спирачки.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *