Младите социалисти от град Гоце Делчев излъчиха 11 номинации за народни представители на провелото се днес отчетно-номинационно събрание на Младежко обединение в БСП-Гоце Делчев.

Събранието започна с отчет за дейността им за предходната 2016-та година, който представи председателят на Младежко обединение в БСП-Гоце Делчев Димитър Бояджиев.

Той отчете 13 успешни инициативи на младите социалисти за предходната година, както и приноса им за поредната красноречива победа на БСП в Гоце Делчев, този път на президентските избори.

На събранието бе представена и управленската платформа на социалистите, която е ориентирана изцяло към хората и подобряването на качеството на живот в страната.

Последва прием на няколко нови млади членове и номинации за народни представители, като младежите препълнили клуба излъчиха 11 кандидат парламентаристи.

Сред номинираните са:

Корнелия Нинова, Валери Сарандев, Кирил Добрев, Красимир Янков, Момчил Неков, Богдан Боцев, Димитър Бояджиев, Иван Геров, Костадин Харисков, Илия Александров и Иван Ченчев.

На 1 февру ари предстои общинска конференция на БСП-Гоце Делчев, която ще обобщи номинациите на всичките 36 организации на БСП в общината и ще излъчи местните кандидат народни представители, които ще попълнят областната листа на социалистите.

Официални гости на събранието бяха младежките председатели на БСП в Гърмен – Иван Мицов и на Сатовча – Любомир Кумбаров, както и бившата председателка на МО в БСП-Гоце Делчев Мария Запрева и Петър Янев, който е почетен член на обединението.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *