Aтрактивна и много цветна пролетна инициатива реализираха младите социалисти от Младежкото обединение в БСП – Гоце Делчев. Тя бе посветена на Деня на Земята – 22 април и Международния ден на книгата – 23 април. 
В чест на двата празника, младите хора изрисуваха с прекрасни творения стълбите в НЧ „Просвета – 1865“ Гоце Делчев, които водят към детския отдел на библиотеката. „Направихме по – цветен и красив пътя на децата до детския отдел. Надяваме се за тях да е приятно, когато изминават този път до библиотеката и тя да се превърне в любимо място за тях“, сподели лидерът им Гергана Орманлиева.

Желанието на младежите от БСП е децата да обичат книгите и да пазят чудесни и интересни спомени от моментите, в които са отивали до библиотеката, за да си вземат книга. Освен прекрасните рисунки, които красят коридора и създават уникално настроение, младежите от МО в БСП – Гоце Делчев са оставили и послание от думи, за най-малките жители на Гоце Делчев. Всеки от тях, изкачвайки стъпалата към детския отдел на библиотеката, ще може да прочете най-важните думи, които са в основата на възпитанието на всеки добър и стойностен човек. Надяваме се, че тези думички ще помогнат във възпитанието на ценностите у децата и учениците. Важно е те да обичат и уважават българската култура и история, да бъдат патриоти, и много да четат, защото това е пътят към успеха.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *