Млад мъж е загинал и двама негови приятели са в болница при тежка катастрофа на Е-79 на изхода на Благоевград в посока София.

По първоначална информация, около 05:10 часа тази сутрин, лек автомобил „БМВ“ с 23-годишен водач е самокатастрофирал, като се е блъснал в мантинелата и стълб за осветление, като при удара автомобила се е самозапалил. 

Един от пътниците в автомобила е загинал, а другите двама пострадали са транспортирани за оказване на медицинска помощ с линейка на ЦСМП-Благоевград до Спешно приемно отделение на благоевградската болница.

В момента тече оглед на местопроизшествието, станало на мокра пътна настилка. Лекият автомобил, в който са пътували трима мъже се е движил от Благоевград за София.

Свидетели на зрелищната катастрофа стават военни, които са отивали на работа към поделението в Благоевград. Те са оказали помощ на пострадалите при инцидента. Колата е избухнала в пламъци след удара, военните вадят пожарогасител и се опитват да спасят хората.

24 -годишният Исмет Пачеджиев от село Дебрен е загиналият в катастрофата. Исмет е загинал на място, а приятелите му Вадет Хаджиев и Юсни Фетах са ранени и настанени в болницата в Благоевград.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *