В навечерието на деня на родилната помощ, отделението по акушерство, гинекология и неонатлогия в МБАЛ „Иван Скендеров“ в гр. Гоце Делчев ще получи прекрасен подарък – модерен транспортен кувьоз. Средствата са набрани чрез продажба на книгата “Щастлива и красива бременност като моята” и други благотворителни инициативи на фондация „Кажи здравей на здравето“ и Десислава Николова.

В своята страница тя пише:

Здравей, радвам се, че намираш тази страница, защото вярвам, че няма случайни неща и тук заедно ще преоткриваме себе си, ще подаряваме щастие, ще се вдъхновяваме и мотивираме, ще разбереш колко е човешко това, което ти се случва на теб….
Нека ти кажа какво се случва пък в тази страница..много е простичко… позитивните ни мисли стават позитивни действия, а позитивните ни действия-позитивен навик…а навика не е нищо друго освен Съдба. Та тук съдбата става благосклонна към нас, само защото всеки поема в свой ръце своя живот. Твоя лична отговорност е здравето, щастието ти, успеха ти….ти знаеш толкова много, нали? Чудесно!
Може би не ти е до лична отговорност, тогава пък бъди един от нас и подарявай щастие. Щастие на бъдещите и настоящи майки, на недоносените бебчета. Защото всяка 3-та жена абортира и всяко 10-то дете се ражда недоносено…..факт е тази страшна статистика. НООО
Но чрез 100% от средствата събрани при продажбата на книгата “Щастлива и красива бременност като моята” закупуваме кувьози. И за първата година успяхме да подарим щастие на хиляди българи, чрез стотици продадени книги и един закупен кувьоз съвместно с фондация “Капачки за бъдеще”, подарен на град Червен бряг.
За втората година- 2018 г. капарирани са два транспорти кувьоза на средна стойност 17 000 лв. всеки от тях. В началото и в края на декември ще бъдат дарени съответно на болниците в град Горна Оряховица и град Гоце Делчев. При самото дарение ще се преведе и останалата сума за кувьозите.
Обратната връзка от жените прочели и приложили книгата можеш да я намериш в страницата, а накратко резюмето е – лесно зачеване дори и след няколко неуспешни инвитро опити, лека бременност, лесно естествено раждане!!! Да!!! Книгата не е чудо, чудото е скрито във всеки един от нас, просто тя го събужда!
Опитай и ти! Дори вече да имаш деца, направи ежедневието си по-качествено! Бъди пример за самия себе си, за близките си, примера, които искаш да видиш с другия-бъди ти!
Заключение:
Ние ценим това, което имаме и вярваме, че не е нужно да си страдал, за да оцениш щастието и да подаряваш щастие! Каним те да бъдеш част от нашия път “Подари щастие”. Ела и усети щастието да правиш себе си и другите щастливи!
Добре дошъл!

 

За всеки желаещ да стане част от тази благородна кауза набирателната сметка е BG86RZBB91551007379705 Банка Райфайзен, фондация „Кажи здравей на здравето“
титуляр Десислава Николова. 
Пей-пал акаунт – podari.shtastie@gmail.com

Тази книга направи над 2 200 жени – най-щастливите хора на света! Както успяхме да закупим кувьоза за град Червен бряг, Горна Оряховица, Гоце Делчев така ще успеем и за още болници. Твоята помощ е безценна – всяко споделяне, всяка книга…капка по капка…

Благодаря на всички млади семейства, които избраха вместо цветя на сватбата си да подкрепят проекта и да допринесат по-бързо да купим следващите кувьози! Благодаря и на майките, който с кръщенетата на децата си направиха същото…както и на други кампании отделили средства….фирми, магазини, бутици, известни личности…Благодаря!

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *