PALEVGoshev

 

Партийни карови сметки между БСП и ДПС са основна причина за недоволство в средите на социалистите в Пиринско. Заради много по-добрите изборни резултати на БСП в Смолян, Благоевградска област е станала заложник, твърдят разгневени редови социалисти от назначението на Муса Палев за областен управител. За Смолян Дора Янкова е успяла да защити място на човек от БСП с категорочно постигнати резултати за партийните кандидати там.

По повод назначението на Муса Палев преди около час в нета беше публикувана декларация на номинирания за областен управител на област Благоевград Юлиан Гошев

ПО ПОВОД  НАЗНАЧЕНИЕТО НА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ В БЛАГОЕВГРАД
ВЕЧЕ 15 ДНИ  МЪЛЧА И СЕ СРАМУВАМ,  КАКТО СЕ ИЗРАЗИ ГОЛЕМИЯТ СТЕФАН ДАНАИЛОВ.

КОМПРОМИСИТЕ В ИМЕТО НА ЗАПАЗВАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ВЛАСТТА ИМАТ НЯКАКЪВ МОРАЛЕН ПРЕДЕЛ. ТОЗИ ПРЕДЕЛ Е ПРЕМИНАТ И НЕ НИЕ, НАРОДЪТ НЯМА ДА НИ ГО ПРОСТИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. ПОПРАВЯНЕТО НА ГРЕШКИТЕ НЕ ИЗМИВА СРАМА ОТ СТОРЕНОТО.

РЕШЕНИЕТО ДА СЕ ДАДЕ НА ДПС МЯСТОТО НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ В БЛАГОЕВГРАД Е ЕДНА ОТ ТЕЗИ ГРЕШКИ.  ТОВА Е КОЩУНСТВО СПРЯМО РЕВОЛЮЦИОННИТЕ ТРАДИЦИИ НА ТОЗИ ИСКОННО БЪЛГАРСКИ КРАЙ,  ВОДИЛ ЕПИЧНИ БИТКИ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО КЪМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ, „ПОМАКЕДОНЧВАН” ПОРАДИ  КОМИНТЕРНОВСКИ ГРЕШКИ, ИЗТЕРЗАН  СЛЕД  ИСТОРИЧЕСКИТЕ ПРЕВРАТНОСТИ НА СЪДБАТА.
ПОРАДИ ВСИЧКО ТОВА ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ В ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ, КЪДЕТО ЖИВЕЕ  ОСОБЕНО  РОДОЛЮБИВО НАСЕЛЕНИЕ  ИМА ЗНАЦИ НА БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО ДОСТОИНСТВО, НА КОИТО НЕ БИВА ДА СЕ ПОСЯГА.  ТАКАВА Е  ПОЗИЦИЯТА  НА ПЪРВИЯ ДЪРЖАВЕН МЪЖ В ОБЛАСТТА.

ДПС  СА ИМАЛИ ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ И ДИРЕКТОРИ НА НЯКОЛКО ВАЖНИ ДИРЕКЦИИ,  НО ТОВА НЕ Е ПРЕДИЗВИКВАЛО ПОДОБНА ОБЩЕСТВЕНА РЕКЦИЯ, ЗАЩОТО КОРЕСПОНДИРА С ОТНОСИТЕЛНАТА ТЕЖЕСТ НА ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ СПРЯМО ОБЩОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ОБЛАСТТА.
ЗАЩО ИМ Е НА ДПС ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ В БЛАГОЕВГРАД?  ДА ДЕМОНСТРИРАТ СИЛА И ПОЛИТИЧЕСКА МОЩ , ПОСТАВЯИКИ  КАДРОВИ МАРКЕРИ ВЪРХУ НОВИ ТЕРИТОРИИ НА ВЛИЯНИЕ?  ТОВА НЕ Е БЕЗОБИДНО  ЗАНИМАНИЕ . ТО НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ И ОТ ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ- МЮСУЛМАНИ В ОБЛАСТТА.  ЩЕ ИМ ПРИПОМНЯ КАКВО ОТГОВОРИ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ТЕХНИЯТ ЛИДЕР АХМЕД ДОГАН, ПОЛИТИК С ОСОБЕНА  ЧУВСТВИТЕЛНОСТ КЪМ ПРОЦЕСИТЕ В ОБЩЕСТВОТО.  КОГАТО ГО ПОПИТАХА ГОТОВ ЛИ Е ДА СЕ КАНДИДИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ, ТОЙ ОТГОВОРИ: АЗ СЪМ ГОТОВ, НО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е ГОТОВ!!!
В НАШИЯ СЛУЧАЙ, БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ- ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НЕ Е ГОТОВА ДА ПОНЕСЕ ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ МУСА ПАЛЕВ.  ДНЕС ТОВА Е РЕАЛНОСТТА. И КОЙТО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТАЗИ РЕАЛНОСТ, С ОСОБЕНАТА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО В ОБЛАСТТА, ТОЙ НЕ Е НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРЕН ПОЛИТИК.   НЕ МОЖЕ ДА НЕ СИ ДАВАШ СМЕТКА, ЧЕ СЕ ДВИЖИШ ПО МНОГО ТЪНЪК ЛЕД!  ВЕРОЯТНО СЛЕД 50 ГОДИНИ, СЛЕД ЕДНО, ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ  ВЪЗПРИЯТИЯТА НИ ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ, ТОВА МОЖЕ И ДА СЕ СЛУЧИ, НО НЕ СЕГА.

ДНЕС ВЗЕМАМ ДУМАТА И ЗАЩОТО В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ СЕ  ЗАГОВОРИ ЗА „ВИСОКАТА ОБРАЗОВАНОСТ И ЕКСПЕРТИЗА” НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ,  КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ  АРГУМЕНТИТЕ ЗА НЕГОВИЯ ИЗБОР  СЕ ПРЕНЕСОХА  В ПОЛЕТО НА ЕКСПЕРТНОСТТА И УПРАВЛЕНСКАТА КОМПЕТЕНТНОСТ, А ТОВА ВЕЧЕ Е ОБИДА ЗА МЕН.
АЗ НЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩО  МОЕТО ИНЖЕНЕРНО  ОБРАЗОВАНИЕ В ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В СОФИЯ И АКАДЕМИЧНОТО МИ ОБРАЗОВАНИЕ ПО ИКОНОМИКА В МОСКОВСКАТА АКАДЕМИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ, НЕ ТЕЖИ КОЛКОТО СОЦИАЛНАТА ПЕДАГОГИКА В ЮЗУ БЛАГОЕВГРАД.   КАК НЕГОВОТО СV, КОЕТО Е 10 ПЪТИ ПО КРАТКО ОТ МОЕТО, ГО ПРАВИ  ПО-ДОБЪР УПРАВЛЕНЕЦ ОТ МЕН.

ВСЪЩНОСТ СЪСТЕЗАНИЕ ПО ЕКСПЕРТНОСТ  НЕ Е ИМАЛО. ИМАЛО Е ДОГОВОРКА НА ЧЕТИРИ ОЧИ МЕЖДУ ДИМИТЪР ДЪБОВ ОТ БСП И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА  ДПС.  НАЛИЦЕ Е  ЕДНО ЧИСТО КВОТНО ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ.
ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТОВА Е КОНКРЕТНА И ВИНОВНОТО ЛИЦЕ СЕ НАРИЧА ДИМИТЪР ДЪБОВ, ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП.  АЗ СНЕМАМ ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ ДОВЕРИЕ ОТ ТОЗИ ПАРТИЕН БЮРОКРАТ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ПАРТИЯТА ДА Е ВИНОВНА ЗА ПЕРСОНАЛНИТЕ ГАФОВЕ НА НЯКОИ НЕЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ.

В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИСКАМ ДА  БЛАГОДАРЯ НА ОБЩИНСКИЯ И ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА БСП ЗА МОЯТА НОМИНАЦИЯ И ЗАЩИТА НА КАНДИДАТУРАТА ДО СЕГА!

СЪГЛАСИХ СЕ НА  ТАЗИ НОМИНАЦИЯ С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ ЗА ТЕЖКИТЕ ОТГОВОРНОСТИ, КОИТО МЕ ОЧАКВАТ.  НО  НИКОГА НЕ СЪМ ДАВАЛ СЪГЛАСИЕ ДА БЪДА ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПАЗАР

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *