Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев днес разгледа кандидатурите за наградата „Най-добрият клас“. В конкурса, който се провежда за първи път, се включиха 10 паралелки от всички основни училища и две от гимназиите в града.

Те са номинирани от своите класни ръководители. Критериите, по които членовете на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни оцени участниците са успех, брой на ученици, брой на неизвинени и извинени отсъствия, отношения между учениците, съвместни инициативи и прояви на сътрудничество и колективност.

За наградата „Най-добър клас“, своите класове представиха Иванка Гелемерова, Елена Ташкова и Димка Дерменджиева  – класни ръководители на XI Г, IX Г и XI А от ПМГ „Яне Сандански“, Неда Недева – Баракова, класен ръководител на  X А  и Кирил Малаков, класен ръководител на X В от НПГ „Димитър Талев“.

От основните училища в конкурса се включиха II Б с класен ръководител Емилия Москова, IV Б с класен – Мария Пиргова и V Б – с класен ръководител Александър Халачев от Трето ОУ „Братя Миладинови“, IIIГ клас от Второ ОУ „Гоце Делчев“, с ръководител Елена Язикова и V Б от Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с класен ръководител Цветанка Хаджидиманова. 

Победителите ще бъдат обявени наградени от кмета Владимир Москов на 24 май, уточни секретарят на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев  – Анета Вълева.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *